Despre noi

Va multumim pentru vizitarea site-ului nostru! Iubim cu adevarat ceea ce facem ca echipa foto video de eveniment si speram ca pasiunea se vede in fiecare eveniment.

Ne straduim sa imortalizam esenta celei mai speciale zile pentru dumneavoastra, fie ca este botezul (legamantul cu Dumnezeu), fie ca este nunta (legamantul dragostei). Pentru noi, toate acele mici momente care trec intr-o clipa sunt de nepretuit – ras, lacrima, zambet nervos – acestea sunt cele la care va veti uita cu bucurie peste ani. Fiecare cuplu este diferit, prin urmare, fiecare zi de nunta este unica, iar treaba noastra este sa cautam momentele speciale si sa le imortalizam.

Ne place sa ne cunoastem toti clientii astfel incat sa surprindem momente care reflecta cu adevarat caracterul lor. Dorim ca procesul sa fie placut pentru toata lumea si incurajam un schimb de idei intre parintii copilului sau cuplul fericit si noi.

Va incurajam sa navigati printre paginile jurnalului nostru ca echipa foto video si sa intalniti astfel cupluri sau parinti care si-au impartasit viata si dragostea cu noi.

Suntem din Ramnicu Valcea si suntem disponibili ca si echipa pentru evenimentul dumneavoastra, atat pe plan local cat si in Valcea, Pitesti, Curtea de Arges, Slatina sau Tg. Jiu. Asteptam cu nerabdare sa fim implicati in ziua dvs. speciala pentru a va asigura ca aveti amintiri care vor dura o viata intreaga si va incurajam sa contactati Foto Isabelle oricand.