Servicii

Preturile pentru pachetele foto, video si sonorizare sunt negociabile in functie de durata, data si locatia evenimentului.
Este recomandata o intalnire pentru stabilirea detaliilor din ziua evenimentului si configurarea unui pachet de servicii personalizat in functie de eveniment si dorintele dumneavoastra.
Un fotograf si un cameraman va vor insoti pe tot parcursul evenimentului (pregatiri, obiceiuri, cununie civila, sedinta foto, cununie religioasa si petrecere).

SERVICII FOTO
– sedinta foto intr-o locatie aleasa de comun acord;
– fotografiile livrate vor fi selectate si prelucrate;
– albume tip fotocarte (fotobook) pentru nunta sau botez, de diferite marimi, personalizate in functie de dorintele dumneavoastra.
SERVICII VIDEO
– filmare bruta, in format SD sau HD, ce va cuprinde toate momentele importante ale evenimentului din care va rezulta un material montat si editat cu o durata stabilita de comun acord;
– materialul final se livreaza in carcase personalizate ce contin discurile foto si video printate.
SERVICII SUPLIMENTARE
– lansari de porumbei;
– masina de baloane;
– masina de fum;
– artificii pentru dansul mirilor;
– sonorizari evenimente;
– sedinta foto in alta zi decat cea a evenimentului.
ECHIPAMENTE FOLOSITE

Panasonic AG-AC90 ( AC90 )

Panasonic AG-AC90 ( AC90 ) este un nou model de camera video profesionala ce foloseste 3 senzori MOS full HD 1/4.7 inch cu BSI ( backside illumination ), cu senzitivitate foarte buna in lumina slaba, un obiectiv wide angle dezvoltat de Leica pentru Panasonic cu zoom optic 12X, cu 3 inele pentru control zoom / focus / iris, cu stabilizator optic pe 5 axe si o diafragma reglabila intre f/1.5 – f/2.8. Toate acestea concura la obtinerea unor imagini exceptionala in orice conditii de iluminare cu o saturatie de culori specifica marcii Panasonic.

cameraman filmare HD nunta botez Valcea

Sony HDR-FX1000E

Sony HDR-FX1000E, (un inlocuitor superior High Definition (HDV) / Standard Definition (DV) al legendarelor Sony VX2100 pentru cameramanii de nunti si evenimente! ), reprezinta versiunea imbunatatita a camerei de succes FX1.

Diferenta majora este data de:

  • o noua generatie de senzori 1/3″ ClearVid CMOS Exmor, aceiasi folositi si in camerele de top Z7 si S270, ce permit captarea detaliata a imaginilor in lumina ultrascazuta;
  • un obiectiv wide angle din noua serie G de la Sony;
  • tehnologia Cinema Tone ( Gamma si Color );
  • posibilitatea filmarii 25 fps si 50 fps.

Lampa video LED209AS

Lampa video profesionala, bazata pe iluminarea cu leduri, cu reglaj pe intensitate si temperatura de culoare.

Desi camera utilizata de noi este performanta, ea filmand si la o lumina foarte scazuta, totusi uneori este necesara apelarea la surse suplimentare de lumina.

Nikon D610

Nikon D610 dispune de un senzor full frame CMOS cu o rezolutie de 24.3 megapixeli care furnizeaza imagini extraordinare, bogate in detalii si culori saturate chiar si atunci cand se fotografiaza in conditii de iluminare slaba, multumita intervalului de sensibilitate ISO 50-25600.

Procesorul de imagine EXPEED 3 este foarte rapid, fiind capabil sa gestioneze cantitati foarte mari de informatie. Procesarea se realizeaza pe 16 biti oferind tonalitati bogate si detalii fine chiar si pentru formatul de imagine JPEG. Poate fotografia de asemenea in rafala de 6ps la rezolutie maxima!

fotograf nunta botez Valcea

Nikon D300S

D300S este un aparat foto profesional DSLR care utilizeaza un senzor CMOS de 12,3 megapixeli cu sensibilitate ridicata si permite fotografiere continua la o viteza incredibila de 7 fps. Fantele pentru card CF si SD asigura flexibilitatea procesului de lucru, permitand inregistrarea fiecarei imagini pe ambele carduri pentru a evita astfel pierderea unor momente unice din viata dumneavoastra. Sistemul renumit AF cu 51 de puncte de la Nikon asigura acoperirea extinsa a cadrului si sensibilitate ridicata In lumina scazuta.

fotograf nunta botez Valcea

Nikon D7000

Dispunand de tehnologii de imagine de top intr-un corp extrem de portabil, D7000 marcheaza o noua era in flexibilitatea creativa.

Din caracteristicile sale amintim:

  • senzor imagine CMOS 16,2 megapixeli;
  • sensibilitate ISO ridicata (100-6400) – se poate extinde pana la 25.600;
  • EXPEED 2: Motor de procesare avansata a imaginii Nikon;
  • fanta dubla pentru carduri SD asigura flexibilitatea procesului de lucru, permitand inregistrarea fiecarei imagini pe ambele carduri pentru a evita astfel pierderea unor momente unice din viata dumneavoastra;
  • sistem AF cu 39 de puncte incredibil de clar.
fotograf nunta botez Valcea

Nikon AF-S 17-55mm f/2.8G ED-IF DX

Obiectiv din seria profesionala, versatil si luminos, ideal pentru fotografia de eveniment.

Nikon 105mm f/2.8G AF-S VR Micro IF-ED

Obiectiv din seria profesionala, luminos, ideal pentru portrete atat la exterior cat si la interior, gratie diafragmei deschise (f/2.8).

fotograf nunta botez Valcea

Sigma 24-105mm f/4 OS DG HSM Art

Sigma 24-105mm F4 OS DG HSM este un obiectiv standard zoom, cu diaframa maxima constanta f/4, cu o optica de exceptie ce furnizeaza imagini de calitate, cu o rezolutie extraordinara.

fotograf nunta botez Valcea

Nikon AF-S NIKKOR 70-200mm f/4G ED VR

Este un teleobiectiv ce combina performanta cu calitatea imaginii. Lungimea focala pe care o ofera il fac perfect pentru uz general, de la portret pana la fotografia de eveniment.

Nikon-AF-Nikkor-50mm-f-1-8G

Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.8G

Unul dintre cele mai apreciate obiective de catre fotografi, AF NIKKOR 50mm f/1.8D ofera posibilitatea fotografierii in conditii slabe de iluminare dar si un bokeh excelent (separarea subiectului de fundal). Este folosit in special pentru portrete.

fotograf nunta botez Valcea

Nikon Speedlight SB-700

Un blitz versatil prevazut cu o gama extinsa de functii avansate pentru gestionarea calitatii si directiei luminii.